Design Weavers; Genemuiden;
De rode, bruine
of blauwe draad

Leverancier van buitenkarpetten en tapijtbanden

Met een zonnetje op uw gezicht, een drankje in uw hand én buitenkarpet onder uw voeten op het tuinterras. De ideale combinatie. Een tuintapijt geeft bij regen én zonneschijn sfeer aan uw tuininrichting: of u nu een enorme tuin heeft of dat u enkel het kleine balkonnetje een opfrisser wilt geven. Wij leveren tuinkarpetten, stoffen en tapijtbanden aan groothandels in Nederland en in het buitenland.

Design Weavers specialist in buitenkarpetten en tapijtband

Bij Design Weavers in Genemuiden hebben we ons gespecialiseerd in het weven van band voor de afwerking van tapijt en het leveren van buitenkarpet. De lijn tussen product en klant is bij ons kort. Dat betekent voor u dat we doeltreffend in kunnen spelen op uw wensen. Mede door onze efficiënte werkwijze bieden we u altijd scherpe prijzen.

De tapijtbanden en buitenkarpetten leveren we in een grote diversiteit aan kleuren en maten. Zowel grotere als kleinere opdrachten worden vanzelfsprekend met dezelfde zorgvuldigheid uitgevoerd.

Bij Design Weavers zijn we geen praters maar doeners. We maken liever iets en denken graag op creatieve wijze met u mee. Onze afspraken en offertes zijn dan ook bondig, maar zorgvuldig en helder opgesteld.

4 redenen om ons als leverancier te kiezen

  • Onze specialisten denken graag met u mee in het creatieve proces.
  • U bent altijd verzekerd van de scherpste prijzen. 
  • Wij bieden een ruim assortiment buitenkarpetten en tapijtbanden.
  • Wij gaan aan de slag met uw wensen.

 

Contact met Design Weavers